Što bih napravila drugačije u kreiranju sadržaja da sam sad na početku građenja brenda

Transformiraj svoj brend kroz dosljedno kreiranje sadržaja koji je u skladu s tobom.

Piše:
Vaše priče

Zamisli brend koji pulsira snagom upornosti, konzistentnosti i intuicije. To je upravo ono što sam željela oduvijek. Od prvih koraka na fakultetu, kada sam otkrila svoju strast prema društvenim smjerovima, do danas, gdje se krećem prema stvaranju sadržaja s kojim apsolutno rezoniram, koji privlači pozornost i angažira publiku.

Moj put nije bio uobičajen.

Nakon više od tri desetljeća posvećenih učiteljskom pozivu u Skoplju, preselila sam se u Split i odlučila krenuti novim putem. Ova promjena nije bila samo geografska, već i profesionalna. Prešla sam s klupe na digitalni svijet, sa željom da spojim kreativnost i iskustvo pisanja s prenošenjem znanja.

I uspjela sam!

Kroz vrijeme sam stvorila hrpu besplatnog sadržaja kako bih podržala svoju zajednicu u procesu dosljednog kreiranja sadržaja u skladu sa samim sobom. Možda se pitaš kako - kroz #miniprogram koji nudi rješenja i alate za konzistentno kreiranje sadržaja. Besplatni mini program koji će ti odgovoriti na sva pitanja koji imaš na početku kreiranje biznisa, poput kome se trebam obratiti, kako doći do ideje i kako strukturirati ideje koje imam.

Ako želiš naučiti kako ustrajati u kreiranju sadržaja i postići dosljednost u tome, ovdje sam da te podržim. Kontaktiraj me ili se pretplati na Mboost, tjedni newsletter koji nudi motivaciju i praktične alate kako bi tvoj put bio brži, lakši i jednostavniji.

Uz individualne konzultacije prilagođene tebi i tvom poslovnom izazovu, zajedno možemo postići još više. Ovisno o tvojim trenutnim izazovima i željama, možeš pronaći jedan format koji tebi odgovara najviše:

  • Strategija online sadržaja: Za one koji se osjećaju preplavljenima informacijama i žele jasnoću i samopouzdanje u kreiranju sadržaja.
  • Brainstorming: Za one s vizijom, ali koji trebaju pomoć u organizaciji sadržaja za svoj brend.
  • Biznis Boost: Za one spremne za sljedeću razinu uspjeha, kako poslovnoj tako i osobnoj

Zajedno ćemo raditi na tvojim uvjerenjima o kreiranju sadržaja i razvijati strukturu i jasnoću koja dolazi iz strateškog planiranja. Definirat ćemo konkretne korake i ciljeve kako bi tvoj brend dosegnuo nove visine. Nakon naših susreta, osjetit ćeš olakšanje jer ćeš usvojiti nove vještine i dobiti alate s kojima ćeš lako kreirati prodajni sadržaj koji odražava tvoju autentičnost. 

Spremna si transformirati svoj brend? Hajdemo zajedno na putovanje uspjeha!

Hej, ja sam Marijana, vječita sanjarica. Makedonka sam koja živi u Hrvatskoj. Diplomirana sam pedagoginja i učiteljica razredne nastave. Ne radim više u struci, ali ljubav prema pedagogiji i psihologiji mi nije prestala. Iskoristila sam svoje vještine i iskustvo te sam se usmjerila prema digitalnom marketingu. Ovdje možeš pročitati više detalja o tome: https://marijananasevska.com.hr/. Na Instagramu me možeš pronaći pod @marijananasevska.