Razbijanje mita: Žena je ženi vuk

Žena je ženi vuk? Ili možda i nije? U našem slučaju žena je ženi itekakva podrška, utjeha, i motivacija! Ako i ti tražiš svoj čopor vukova koji će te podržavati u svemu, onda ti preporučujemo da baciš oko na ovu Facebook zajednicu.

Piše:
Rivista.hr

Sigurno si više puta čula ovu rečenicu, a možda si se i uvjerila u njenu istinitost. Žena je ženi vuk. Žena ženu grize, podmeće nogu, spletkari iza leđa.. Vrlo poznati scenariji. Ali može li drugačije? Ima li tamo negdje žena koje nisu jedna drugoj vuk? Ima li žena koje će ti pomoći svojim savjetom, biti podrška i inspiracija na tvom putu?

Pronađi čopor gdje žena ženi nije vuk i vrlo brzo ćeš shvatiti koliko je divno biti u takvom okruženju.

Mi smo za tebe pronašle poduzetne žene koje su najbolji dokaz da žena ženi nije vuk. Žene poduzetnice i one koje to žele postati daju jedna drugoj podršku i povezuju se preko Facebook grupe Be your own boss - zajednica poduzetnih žena.

Grupa trenutno broji preko 20 000 članica i svakim danom sve više raste, iz jednog jedinog razloga, jer je mjesto gdje poduzetne žene dobivaju savjete, podršku, inspiraciju, nova poznanstva i poslovne suradnje, zajedno slave uspjehe i drže si leđa kada pođe po krivu.

Te iste žene stvaraju prilike i za druge poduzetne žene i organiziraju razna događanja, sajmove, druženja i predavanja. Ako ti ovo sve zvuči jako primamljivo, baci oko na grupu i pridruži se nekom budućem druženju koje je u tvojoj blizini.

Mi ti izdvajamo Božićni sajam na jugu Hrvatske koji će se održati 15.12. u Pločama, a više informacija možeš pročitati ovdje.

Imaš li svoj čopor u kojem žena ženi nije vuk ili ga još uvijek tražiš?