Lesi se vraća kući!

Prije koji dan imali smo odličnu priliku porazgovarati s mladom Antonelom Jurišić koja nam je odlučila podijeliti svoju priču o uspjehu i povratku u rodnu Bosnu i Hercegovinu.

Piše:
Vaše priče

Kao mala bila sam odlična učenica i bila sam sigurna da ću se školovati i tu pronaći svoju karijeru za cijeli život, ali život je ipak imao druge planove za mene.

U srednjoj školi sam se totalno razočarala u školski sistem i odlučila da ću radije dopustiti da me drže na lancu zbog novca nego zbog diplome pa sam odmah nakon srednje krenula trbuhom za kruhom, via Njemačka. Početak je bio težak ali kako su godine prolazile sve sam više napredovala; manje radila, a više zarađivala. Međutim, kao da mi je uvijek nešto falilo.

To nešto je sloboda.

Veliki sam ovisnik o slobodi i ne volim da drugi upravljaju mojim vremenom i životom. Shvatila sam da ja zapravo nikad nisam robovala za novcem, već sam si tim novcem samo htjela osigurati slobodu.

U tome mi je najviše pomogao glavni alat današnjice - internet. Spajala sam na društvene mreže iz zabave i to je već pomalo počelo prihodovati, ali ne mnogo. Zapravo, skoro ništa… sve dok nisam naišla na poslovnu priliku mog života ne znajući da je tako.

Započela sam biznis u talijanskoj firmi Chogan koja pruža visokokvalitetne kozmetičke proizvode i opciju građenja vlastitog Tima unutar Chogan kompanije. To je značilo da ja već imam gotov proizvod i već stabilnu firmu iza sebe, a na meni je samo da tražim ljude koji žele isto što i ja: da rade od kuće i budu financijski slobodni. Ja imam 23 godine i moram priznati da sam na početku lutala i nisam odmah ovo shvatila kao životnu priliku, ali nakon par mjeseci, nekoliko pročitanih knjiga i svakodnevnog zaljubljivanja u Chogan proizvode (posebno parfeme), napokon mi je došlo u glavu da zgrabim tu priliku objeručke i da istu tu priliku dam i drugim ljudima sličnim meni.

FOTO: Team Antonela i njihov Barbie theme meeting

Krenula sam, pored posla njegovateljice, raditi punom parom na širenju mog tima i na educiranju istog. Rezultati su došli brže nego sam mislila, pa je moja plaća u Choganu već nakon 5 mjeseci prestigla moju plaću na poslu i tu sam već počela razmišljati o povratku kući u Bosnu.

Nakon mog prvog Chogan Eventa u Parizu gdje sam za svoju titulu u biznisu primila nagradu na bini Pariške Kongresne palače bilo mi je jasno da je to moj put i da želim sljedeće godine na toj bini gledati i članove mog Tima kako slave svoj uspjeh.

FOTO: Antonela s nagradom, Euroevent u Parisu, 2023

FOTO: Antonela i Iva (članica Antonelinog tima) , Euroevent u Parisu, 2023

Znala sam da sam puno sposobnija nego što mislim i da mogu pokazati drugima da i oni isto to mogu, a ja znam kako im pomoći u tome. Taj Event me potpuno okrenuo. Počela sam raditi sve intenzivnije, što pokazuju i rezultati koji su svaki mjesec bili sve bolji. Nedugo nakon sam donijela veliku odluku da napustim posa , otkačim se s lanca sistema. Odlučila sam je vrijeme da se ovaj Lesi vrati kući.

Sad vam pišem ovaj članak iz tople sobice moje rodne kuće u Vitezu nikad sretnija, mirnija i uspješnija. Iza mene je sada vrijedni Tim Pčelica, kako ih ja volim zvati, od skoro 600 ljudi, koji svaki dan sve više uči i raste a i ja Matica zajedno s njima.

Mi vam ovim člankom šaljemo jednu poruku:

Zgrabite svaku priliku koju vam današnjica nudi i ne dopustite sistemu da vas uvjeri da je život kuća - posao jer NIJE.

Nemojte koristiti telefon - ISKORISTITE GA.

Nemojte sumnjati u sve što nije standardni posao - POKUŠAJTE.

Nemojte ismijavati ljude koji žele nešto drugačije - PODRŽITE IH.

Nemojte se bojati života i svega što vam nudi - ŽIVITE GA!

Antonela Jurišić / Queen B