Lako je i brzo, vjeruj.

Najdraži IKEA trikovi koje moraš probati ovaj vikend

Predlažemo ti nekoliko omiljenih IKEA hackova koje smo pronašli, koji će ti pokazati kako jednostavni, pristupačni komadi mogu postati nešto sasvim jedinstveno i posebno.

Piše:
Rivista.hr

Zamisli: subotnje jutro, svježa šalica kave u ruci, i svijet pun neograničenih mogućnosti koje leže u kutijama IKEA namještaja koje te čekaju.

IKEA nije samo destinacija za pronalaženje pristupačnog namještaja, to je i mjesto gdje svaki komad postaje dijelom veće slike tvoje kreativne vizije. Kroz godine, IKEA je postala ne samo trgovina namještajem, već i platforma za inovacije u uređenju doma. A najbolje od svega? Ne moraš biti profesionalni dizajner interijera da bi otključala potencijal svakog komada.

Društvene mreže, posebno Reddit i Pinterest, vrve idejama kreativaca koji su prepoznali ovaj potencijal i odlučili podijeliti svoje IKEA hackove sa svijetom. Tisuće korisnika dijele svoje projekte, savjete i trikove kako bi pomogli drugima u transformaciji osnovnih IKEA komada u nešto što odiše osobnošću i funkcionalnošću. Nije važno jesi li veteran DIY-a ili tek počinješ, svatko može sudjelovati u ovoj globalnoj zajednici kreativnih umova.

Ovaj vikend, zašto ne bi postala dio ove zajednice? Predlažemo ti nekoliko omiljenih IKEA hackova koje smo pronašli, koji će ti pokazati kako jednostavni, pristupačni komadi mogu postati nešto sasvim jedinstveno i posebno.

Pripremi svoj alat, pozovi prijateljice i započnite vlastiti projekt preuređenja. Ne samo da ćeš dobiti priliku da iskažeš svoju kreativnost, već ćeš stvoriti funkcionalne, stilizirane komade koji će dodati poseban pečat tvom domu.

Lack police

Kombiniraj IKEA Lack police s nekim upečatljivim tapetama ili kontakt-papirima. Izaberi uzorak koji ti se sviđa, pričvrsti papir na police i voilà, imat ćeš potpuno personalizirane i stilizirane police!

Unikatni stolić za kavu

Pretvori Kallax u unikatnu komodu

Prefora vaza

Stolić u predsoblju

Stalak za daske

Stalak za šminku