baš su chic

10 knjiga o modi za postizanje Coffee table look-a s Pinteresta

Znaš one fancy knjige koje stoje na stoliću pored kauča, ali ih nitko ne čita? E pa sada znaš i kako se zovu - coffee table knjige!

Piše:
Rivista.hr

Znate onaj osjećaj kada vam sve u domu odgovara, ali ipak nešto nedostaje - i jednostavno ne znate što. S obzirom na to da mnogo vremena provodimo u stanu, normalno je da nam ponekada dosadi njegov interijer i da želimo promjenu. Ipak, nije uvijek praktično mijenjati kompletan smještaj, ali uz pomoć detalja cijeli prostor dobije drugu vibraciju.

Što su Coffee table books?

Jedan od odličnih detalja za unošenje chic izgleda u dom su knjige za stoliće za kavu. Poznate kao “Coffe table books” knjige su postale popularne na društvenim mrežama, naročito na Pinterestu gdje su služile kao lijepi i skupocjeni dodatak u dnevnom boravku. Najčešće je riječ o knjigama koje imaju lijepe korice i nazvane su po nekoj od velikih modnih kuća. Iako je njihov sadržaj često zanimljiv, pažnju ipak privlači njihova debljina i vanjski omot.

Knjige za stolić za kavu mogu biti iz raznih područja, od onih koje obrađuju modu i ikone stila, do  onih o namještaju, arhitekturi i povijesnim djelima.  Otvorite li knjige, uglavnom ćete pronaći velike fotografije s kratkim, jezgrovitim podacima i opisima slika.

Posebna stvar kod ovih knjiga je to što one nisu samo informativne, već prije svega dekorativne i stoga se stilski koriste kao ukras u domu. Kako biste odabrali knjige koje će se najbolje uklopiti u vaš dom, preporučujemo da se odlučite za teme  koje odgovaraju vašim hobijima i interesima.

Mi vam donosimo najbolje knjige o modi koje možete pronaći u ponudi.