dobar ulov

U Mango Outletu smo pronašli odlične komade čizama po super cijenama

Od klasičnih crnih čizama do fora kaubojki - evo što smo sve pronašli.

Piše:
Rivista.hr

Sniženja su još uvijek u tijeku, ali s obzirom na to da traju već duže od mjesec i pol dana, ostalo je poprilično malo komada koji se mogućnosti u zimskoj sezoni. Naravno, uvijek oni najpopularniji komadi odu prvi, a kada malo bolje pogledamo, njihova sniženja budu poprilično niska. Ipak, postoji jedan web shop na koji rado odlazimo u potrazi za zanimljivim komadima po odličnim cijenama. Riječ je o Mango Outlet web shopu na kojem se mogu pronaći razna modna “blaga”.

 

Naime, na web shopu Mango Outleta vrlo često možemo pronaći komade koji su u trendu i aktualni, ali su sniženi po odličnim cijenama. Web stranica se redovito ažurira, a ponuda je više nego šarolika. Mi smo bili u potrazi za novim modelom čizama, jer ipak nikada dovoljno dobrih čizama u ormaru, zar ne? S obzirom na to da su cijene ove godine i u high street trgovinama otišle prema gore, volimo kada imamo priliku “uštedjeti” na određenim komadima. Znamo da svi imamo ormare prepune obuće, ali nismo mogli odoljeti ovoj ponudi Mango Outleta.

 

Komadi koje smo pronašli su zaista raznoliki,a u nastavku vam donosimo naše favorite.

 

Klasične crne čizme

Ako čemo biti potpuno iskreni, bez barem jednog para crnih kožnih čizama ne bismo mogli zamisliti zimu. Jednostavno one su naš must have komad obuće kada temperature padne ispot 10 stupnjeva. Bilo da se radi o ravnim ili visokim petama, bez njih ne možemo zamisliti dan. U Mango Outletu smo pronašli razne opcije, od klasičnih crnih gležnjača, do čizama koje sežu do vrha bedra i imaju ravnu petu, ali i elegantan model na visoku petu koji pokriva bedro.

Mango Outlet - prije 238,89 eura - sada 155,27 eura

Mango Outlet - prije 119,44  eura - sada 71,66 eura

Mango Outlet - prije 72,98 eura - sada 49,86 eura

 

Kaubojke

Možete ih voljeli, a i ne morate - ali jedno je sigurno - one ostaju u ponudi do daljnjega! Mango Outlet ima odličnu ponudu kauboji, od niskih do visokih modela. Mi ih nekako najviše volimo nositi u proljeće na gole noge i haljine pa je sada idealno vrijeme za njihovu kupovinu.

 

Mango Outlet - prije 299,99 eura - sada 107,98  eura

Mango Outler - prije 132,71 eura - sada 106,17 eura

Mango Outlet - prije 119,44 eura - sada 69,27 eura

Čizme od brušene kože

Iako je brušena koža teža za održavanje od ostalih materijala, ima nešto posebno u čizmama od ovog materijala. Elegantan je, ugodan oko i zaista vječan komad koji nikada ne izlazi iz sezone. Nove, modernije verzije koje u ponudi ima Mango Outlet dolaze u vojničkom stilu, ali i u crnom modelu s resicama.

Mango Outlet - prije 59,71 eura - sada 40,59 eura

Mango Outlet - prije 99,99 eura - sada 50,99 eura

Zabavni komadi

Iskreno, sniženja najviše i volimo jer si dozvolimo kupiti neki komad koji baš ne bismo kupili u svakodnevici, ali s obzirom na to da je na sniženju počastimo se. Najčešće je riječ o komadima koji dolaze u nekoj boji ili šljokicama pa ćemo ih možda rjeđe nositi svakodnevno, ali ipak ih volimo imati u svojoj kolekciji za one dane kada želimo dozu  fashion trenutka.

Mango Outlet - prije 79,62 eura - sada 29,56 eura

Mango Outlet - prije 72,98 eura - sada 19,45 eura