TANGERINE X MLINČEK

Stiže nam poslastica za sve ljubitelje vintage odjeće

Pripremite se za još jedan fantastičan buvljak vintage odjeće i modnih dodataka koji će se održati 20.4.2024. u Mlinčeku!

Piše:
Rivista.hr

Tangerine x Mlinček buvljak 20.4.2024.

Proljeće nas je izmamilo sve van na terase i uživanje u proljetnom suncu, a subota se čini kao odličan provod na Tangerine x Mlinček buvljaku! Ovog puta buvljak je uoči Dana planeta Zemlje, s posebnim naglaskom na održivost, i to na adresi Gradišćanska 20A, od 11 do 16 sati.

Svi ljubitelji vintage predmeta, lovci na povoljne cijene moći će birati između nekoliko probranih izlagača raznih stilova odjeće, svih veličina, rukotvorina, nakita i accessorizea.

Ugodno druženje zaokružit ćemo s ukusnom brunch ponudom koju priprema Mlinček, od slanih klasika do slatkih jela, jelovnik za užinu obećava da će zadovoljiti svako nepce.

Posjetiteljima će se također prezentirati i hrvatski kozmetički brendovi BeeVenom Touch i Zorina mast u suradnji s webshopom Izvorno.hr.

Na samom buvljaku izlagači će ostaviti i donacije odjeće i ostalih predmeta koji će se besplatno moći preuzeti.

Bilo da tražite onaj savršeni retro komad kojim ćete upotpuniti svoju kolekciju, nadajući se da ćete otkriti skriveni dragulj ili jednostavno želite upiti atmosferu i uživati u ležernom brunchu s prijateljima i obitelji, ovaj događaj obećava ponešto za svakoga.

Tangerine možete pratiti ovdje

https://www.facebook.com/tangerine.hr

https://www.instagram.com/tangerine.hr

A Koncept Mlinček ovdje

https://www.facebook.com/konceptmlincek

https://my.link.gallery/koncept_mlincek

https://www.instagram.com/p/C5gEKxbs9kD/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA