nokti 2024

Najnovije ideje za dizajn noktiju za 2024. godinu

Donosimo ti najnovije trendove u manikuri za 2024. godinu, te pregršt ideja za dizajn noktiju - od otmjenih noktiju do veselih proljetnih. Imamo ih sve!

Piše:
Rivista.hr

Otkrijte nadolazeće trendove u dizajnu noktiju

Tražite inspiraciju za svoju sljedeću manikuru? 2024. godina donosi očaravajuće trendove u dizajnu noktiju koje morate isprobati. Od minimalističkih stilova do živopisnih uzoraka, pronašli smo fora nokte za svakoga. Pogledajmo što nam predviđaju vodeći stručnjaci iz industrije.

Minimalizam se nastavlja

Sudeći po broju lajkova na društvenim mrežama, minimalistički dizajn noktiju ostaje popularan i u 2024. godini. Elegantni, jednostavni stilovi s prozirnim i pigmentiranim nijansama koje odgovaraju tonu kože i golim nijansama dominiraju scenom. Ovaj "tihi luksuz" idealan je za one koji preferiraju suptilnu eleganciju.

French s malo boje

Iako minimalizam dominira scenom, mi jednostavno ne želimo zaboraviti da postoje i žene koje obožavaju boje! Francuske manikure s prozirnom bazom i smjelim živopisnim vrhom u boji pravi su izbor za one koji žele klasičan izgled s dodatkom nečeg neobičnog. Ovakvi nokti su savršeni za sve koji ne žele puno eksperimentirati.

Ludi dizajni

Od psihodeličnih i holografskih finiša koji će dominirati proljećem do paleta svijetlih, toplih i krem boja idealnih za ljeto, dizajni noktiju u 2024. su sve samo ne dosadni.

Stilovi i oblici noktiju

Ove godine ćemo najviše gledati srednje do duže nokte s omekšanim stiletto i badem oblicima.

Bez obzira na vašu preferenciju dužine, oblika ili stila, sigurno ćete pronaći nešto što vam se sviđa među trendovima noktiju za 2024. godinu. U svakom slučaju nadamo se da su vas naše ideje za nokte u 2024. godini inspirirale, a možda i ohrabrile da probate nešto malo drugačije.