Jeste li čuli da ABOUT YOU ima outlet?

Evo što sve možeš pronaći u ABOUT YOU Outlet-u

Mi smo pozitivno iznenađeni činjenicom da ABOUT YOU ima svoju online Outlet trgovinu, a evo i zašto.

Piše:
Rivista.hr

Europska modna online trgovina ABOUT YOU u Hrvatsku je stigla 2020. godine kada je doslovno pokosila konkurenciju dobrim cijenama i lako dobavljivim kodovima za popust. Svi se sjećamo vremena kada je najtraženiji pojam na Google tražilici bio "ABOUT YOU kodovi za popust", a možda ste i vi, kao i mi, pri kraju kupnje pokušavali unositi nasumične kombinacije imena i brojeva, ne bi li uboli popust (Molimo vas recite nam da nismo jedini koji su izmišljali kombinacije poput IVANA10, MAJA15, DORA10, MARIJA50 i s neobjašnjivom nadom ih unosili u kućicu za popuste....) I zato smo se jako ugodno iznenadili kada smo pretražujući online Outlet trgovine naišli na ABOUT YOU Outlet. Naravno da smo odmah išli provjeriti po kojim se to točno cijenama prodaju artikli. Moramo vam priznati da smo se ugodno iznenadili.

Adidas i Nike za ispod 60 EUR

Odmah na prvi pogled za oko nam je zapela odjeća za vježbanje koja se može kupiti po stvarno povoljnim cijenama. A odlično nam je i to što skoro sve artikle možeš nabaviti u svim veličinama.

Nama se najviše svidjela Adidas trenirka s elastičnim rubom.

FOTO: ABOUT YOU OUTLET

Duge i kratke crne haljine

Crnih haljina nikada dosta, zar ne? Mi ih nosimo u svim prilikama, od poslovnih evenata do izlaska s prijateljicama.

Evo dvije haljine koje su nam stvarno ostavila onaj WOW efekt - jedna krojem, a druga cijenom!

FOTO: ABOUT YOU OUTLET

Fancy kardigani za svaku priliku

Kardigana ima u svim bojama, materijalima i krojevima. Kada bismo vam počeli izdvajati sve što nam se svidjelo, ovaj članak ne bi imao kraja...

Zato smo se odlučili ograničiti na samo dva kardigana. Ovaj crno bijeli (ili rozo bijeli) marke Gina Tricot, te ovaj svijetlo plavi marke a lot less.

FOTO: ABOUT YOU OUTLET
FOTO: ABOUT YOU OUTLET

Povoljna dječja odjeća, skijaška odijela i još mnogo toga...

U ABOUT YOU Outletu našle smo još mnogo toga. Neki od favorita su dječje majice od 5 EUR, haljinice za curice ispo 10 EUR, Guess cipele ispod 50 EUR i još mnogo mnogo toga.

Prati našu Web i Instagram stranicu @rivista.hr za još zanimljivih i povoljnih komada koje ti otkrivamo vrlo brzo.

Čitamo se!